Cauta in
Cautari frecvente: bijuterii, tractoare, alarme, sortare, sonometru
 
 

Top 3 jocuri video interactive de la Waterboyz Magic Play

jocuriCompania Waterboyz Magic Play are o vechime indelungata pe piata jocurilor mecanice, fiind o companie extrem de populara si inventiva. Brand-ul s-a dedicat de-a lungul timpului de a veni in sprijin antreprenorilor de profil, salilor de jocuri si locurilor de joaca cu solutii ingenioase si moderne de joaca. In portofoliul acestora vom regasi zeci de dispozitive mecanice de mari dimensiuni prin intermediul carora atat copiii, cat si adulti, se pot distra si castiga premii in acelasi timp.

Istoria jocurilor video dateaza de foarte multi ani, inca de la primii pasi ai tehnologiei. Pe langa rolul lor pur si simplu interactiv, aceste jocuri au o miza virtuala de cele mai multe ori, cat si una morala, prin tintirea celui mai bun si ridicat scor. Daca la modul general jocurile video sunt apreciate pentru interfata grafica inventiva, in ceea ce priveste jocurile mecanice Waterboyz, acestea sunt renumite prin diversitatea pe care acestea o ofera cat si prin varietatea jocurilor, prin dimensiunea masinilor si prin mecanismul unic si facilitatea in utilizare in locurile publice. Astfel, incepand inca din 2001 cand a luat nastere conceptul dupa un vis american, acesta a continuat sa se raspandeasca cu pasi repezi la nivel global, ajungand in foarte scurt timp chiar si in Romania.

Veti putea intalni masinile de jocuri Waterboyz in multe zone din tara, unde va puteti bucura de o experienta cat mai reala cu putinta si cat mai interactiva, prin intermediul jocurilor video.

Iata si topul celor mai apreciate jocuri video de la Waterboyz Magic Play.

Top 3 jocuri video interactive de la Waterboyz Magic Play

  • Goana in deriva

Acest joc reuneste pasiunea pentru jocuri si sentimentul de aventura intr-un singur loc. Tema principala a acestui joc combina atat placerea pentru curse, cat si cea pentru drifting si aventura de a scapa din situatii mai putin prevazute, precum un jaf. Astfel, daca iti plac cursele, experientele absolute cu masina, cat si aventura de a calatori in zeci de destinatii in care ti se testeaza abilitatile de evadare, acest joc este ideal pentru tine. Jocul se deruleaza pe o interfata prietenoasa, un ecran impresionant de peste 40 inch si in milioane de culori.

  • Mechanic Flipper

Un alt joc ideal pentru pasionatii de jocuri video este si acest joc de tip pinball, derulat pe un ecran impresionant ca marime, cu o rezolutie extrem de ridicata si control foarte facil si minimal. Arena de pinball iti va pune aptitudinile la incercare si te vor indemna sa colectezi combustibil si accesorii pentru a repara o masina aflata in stare deplorabila. Daca ti-au placut dintotdeauna jocurile interactive si daca te simti atras de catre activitatile ingineresti, acest joc se va dovedi nu doar interesant, ci si extrem de amuzant.

  • Zboaraora

Cui nu-I plac jocurile epice? “Zboara ora” este unul din cele mai epice jocuri in care ai la dispozitie un singur minut pentru a ocoli limbile ceasului. Poti juca acest joc fie singur, fie dual, pentru o experienta si mai interactiva. Tu veireusisainvingitimpul?

https://www.waterboyz.ro/redemption-games/


A&A Vesa, 2019-10-23

Cont firma

Avantajele inscrierii:
- creati site-ul firmei usor si rapid
- adresa web de forma: username.proindustrie.ro
- puteti publica servicii/produse
- puteti publica locuri de munca
- puteti adauga prezentare video

Inscrie firma gratuit
 

Cont utilizator

Avantajele inscrierii:
- puteti adauga 3 CV-uri
- puteti aplica la joburi

Inscrie utilizator
 

Pro Member

Avantajele PRO Member:
- puteti alege designul siteului
- prioritate la listare/cautare
- produse afisate pe prima pagina
- PRO transfer al serviciilor/produselor

Comanda acum Mai multe informatii