Cauta in
 
 

Magazinul A&A Vesa la bilant

Casa de blanuri A&A Vesa pune la dispozitia clientelor si clientilor sai o noua colectie de haine de blana, veste de blana, caciuli de blana si accesorii.

Colectia A&A Vesa 2017-2018 este potrivita pentru toate varstele, hainele si accesoriile avand croiuri moderne si elegante, in ton cu ultimele tendinte. Fabrica din vestul tarii produce, de mai bine de 20 de ani, haine din blana naturala, de calitate superioara.

Avand propria tabacarie, A&A Vesa prelucreaza materialele naturale, fiecare pas din procesul confectionarii articolelor vestimentare fiind realizat in totalitate la fabrica de blanuri aflata in judetul Arad.

Pe parcursul a doua decenii de activitate, fabrica de blanuri A&A Vesa a deschis mai multe magazine in tara, in orasele Arad, Bucuresti, Galati si Constanta. De asemenea, cei interesati sa achizitioneze haine, paltoane si accesorii din blana pot vizita magazinul online www.vesa.ro, un magazin virtual, special conceput pentru a oferi o experienta de cumparare cat mai placuta clientilor sai. Tabelul de marimi, varietatea modelelor disponibile pe site, dar si posibilitatea platii ramburs sau online, prin card bancar, fac ca magazinul online A&A Vesa sa fie vizitat de numerosi clienti din tara, dar si din afara. Livrarea prin curierat rapid (Fan Courier, Dpd si TNT) este posibila in tara, dar si in toate statele membre UE. 

Colectia A&A Vesa 2017-2018 este creatia unor designeri pasionati, care au realizat modele de haine de blana pentru femei si barbati intr-un stil modern, fiecare piesa vestimentara fiind eleganta dar, in acelasi timp, practica si accesibila. Preturile produselor marca A&A Vesa sunt preturi de producator, ceea ce inseamna ca articole de lux pot fi achizitionate la preturi cu mult mai mici decat in alte magazine, nespecializate in confectionarea articolelor din blana sau din piele. Pe langa hainele si cojoacele din blana naturala, colectia A&A Vesa 2017-2018 se remarca printr-o gama variata de accesorii pentru barbati si femei, precum manusi din piele, portofele din piele si caciuli din blana naturala. 

Ideale pentru cei ce apreciaza eleganta si calitatea, articolele marca A&A Vesa sunt create conform cu cele mai inalte standarde. Materialele naturale folosite in confectionarea articolelor marca A&A Vesa provin din surse verificate, fiecare proces al productiei fiind in conformitate cu standardele de calitate ale UE. Toate acestea se reflecta si in colectia A&A Vesa 2017-2018, pe care o puteti explora atat online, cat si in magazinele A&A Vesa din tara.


A&A Vesa, 2018-02-27

Cont firma

Avantajele inscrierii:
- creati site-ul firmei usor si rapid
- adresa web de forma: username.proindustrie.ro
- puteti publica servicii/produse
- puteti publica locuri de munca
- puteti adauga prezentare video

Inscrie firma gratuit
 

Cont utilizator

Avantajele inscrierii:
- puteti adauga 3 CV-uri
- puteti aplica la joburi

Inscrie utilizator
 

Pro Member

Avantajele PRO Member:
- puteti alege designul siteului
- prioritate la listare/cautare
- produse afisate pe prima pagina
- PRO transfer al serviciilor/produselor

Comanda acum Mai multe informatii