Cauta in
 
 

Cum folosesti un electroderm cosmetic?

electroderm cosmeticCu toii ne dorim un ten frumos, luminat, hidratat si fara acnee, fara riduri si fara pete. De multe ori, mai ales femeile, apeleaza la serviciile unui cosmetolog, care ajuta in tratarea problemor tenului. Insa, nu toti cunosc ca, putem si in conditiile casnice sa ne ingrijim pielea. De exemplu, poti sa-ti achizitionezi un electroderm cosmetic. Este acelasi electroderm cosmetic folosit si de catre cosmetologi in cabinetele lor. Pentru aceasta, trebuie sa te informezi cum sa-l folosesti corect, iar mai jos gasesti cateva sfaturi de urmat.

Pentru inceput, spala si usuca tenul, pentru ca procedura cu un electroderm cosmetic se efectueaza pe pielea bine spalata, fara machiaj si uscata. Daca tenul tau este foarte gras, poti sa aplici usor pulbere de tac sau pulbere pentru copii. Ai in vedere ca nu trebuie sa aplici alte produse cosmetice atunci cand iti faci aceasta procedura.

Invata care sunt liniile de masaj, pentru ca procedura cu un electroderm cosmetic se efectueaza pe ele. Aici trebuie sa mai stii ca exista doua tehnici de aplicare. Una este contactul suta la suta cu pielea fetei sau a corpului. Electrodul cu care iti faci procedura se apica strans pe piele si incepi masarea pe liniile de masaj. Miscarile trebuie sa fie usoare si circulare. Cealalta metoda, numta si metoda Spark, se efectueaz mai rapid si electrodul nu se atinge de piele maximal, ci se lasa un spatiu de unu sau doi milimetri. Aceasta se face pentru provocarea unor eruptii cutanate si care dezinfecteaza pielea.

Dupa ce ai urmat pasii de mai sus cu un electroderm cosmetic, trebuie sa hidratezi bine pielea. Foloseste o crema hidratanta la indicatia cosmetologului, sau poti sa aplici un ser care contine acid hialuronic. Nu trece cu vederea si mastile hidratante.

In general, un curs de intretinere a tenului cu un electroderm cosmetic, este de trei saptamani cu utilizare zi la zi. Dupa ce ai finisat cursul, pentru mentinere poti sa faci aceste proceduri cam de doua ori pe saptamana. Pe an, cursurile nu trebuie sa depaseasca numarul de 4.

Atunci cand vei alege un electroderm cosmetic, atrage atentia la numarul electrozilor, la puterea de lucru, in dependenta pentru ce vrei sa-l folosesti, caci pentru tenul fetei, puterea de lucru e mai mica, in timp ce pentru pielea corpului si par, puterea de lucru este mai mare. Nu trece cu vederea si design-ul acestuia, pentru ca trebuie sa-ti fie comod sa-l tii in mana si sa lucrezi cu el.


A&A Vesa, 2019-06-05

Cont firma

Avantajele inscrierii:
- creati site-ul firmei usor si rapid
- adresa web de forma: username.proindustrie.ro
- puteti publica servicii/produse
- puteti publica locuri de munca
- puteti adauga prezentare video

Inscrie firma gratuit
 

Cont utilizator

Avantajele inscrierii:
- puteti adauga 3 CV-uri
- puteti aplica la joburi

Inscrie utilizator
 

Pro Member

Avantajele PRO Member:
- puteti alege designul siteului
- prioritate la listare/cautare
- produse afisate pe prima pagina
- PRO transfer al serviciilor/produselor

Comanda acum Mai multe informatii