Cauta in
 
 

Cea mai mare librarie online din Romania are din 16 ianuarie un nou site

Libris.ro lanseaza din 16 ianuarie 2017 o versiune moderna a paginii web, cu numeroase facilitati pentru clienti!

Incepem anul 2017 cu vesti noi pentru toti iubitorii de carte si muzica.

Libris.ro lanseaza incepând din 16 ianuarie noua sa pagina online, cu un design modern si atractiv.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clienti si de a le rasplati fidelitatea, echipa magazinului online Libris.ro va ofera un "sistem de puncte", astfel incat la fiecare comanda plasata online, in contul dumneavoastra se vor acumula puncte, care vor putea fi utilizate ulterior, reducând totalul comenzii.

Noul site: www.libris.ro va avea un motor de cautare imbunatatit, cu optiunea "live search", pagina de contact a clientului actualizata, cu multe functionalitati, cu posibilitatea de a avea in cont nu mai putin de 5 adrese pentru livrarea comenzilor dumneavoastra, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica.

Din 16 ianuarie, odata cu lansarea noii versiuni a paginii web, aveti posibilitatea de a descarca factura direct din contul dumneavoastra, unde vor fi stocate toate comenzile, comentariile inregistrate pe site, precum si informatii la zi.

De asemenea, de acum veti putea descarca ebook-urile comandate direct din contul Libris, nu doar din adresa dumneavoastra de e-mail. Si pentru ca prezenta clientilor pe site-ul celei mai mari librarii virtuale din Romania sa fie si mai atractiva, ne-am gandit sa va alegeti o poza de avatar, care va personalizeaza contul si o sa va binedispuna de fiecare data când il accesati.

Vestile bune nu se opresc aici: Noua versiune a site-ului Libris.ro gazduieste peste 10.000 de titluri de carte ce pot fi rasfoite online, astfel incat cei interesati sa isi formeze propria opinie vis-a-vis de continutul cartii.

De asemenea, pentru o informare cat mai corecta si mai completa a clientilor nostri, din 16 ianuarie veti gasi pe www.libris.ro o serie de prezentari video la o parte din jocurile pentru copii.

Pentru mai multe detalii legate de produsele oferite de Libris va invitam sa vizitati magazinul nostru online: Libris.ro!


Libris, 2017-01-13

Cont firma

Avantajele inscrierii:
- creati site-ul firmei usor si rapid
- adresa web de forma: username.proindustrie.ro
- puteti publica servicii/produse
- puteti publica locuri de munca
- puteti adauga prezentare video

Inscrie firma gratuit
 

Cont utilizator

Avantajele inscrierii:
- puteti adauga 3 CV-uri
- puteti aplica la joburi

Inscrie utilizator
 

Pro Member

Avantajele PRO Member:
- puteti alege designul siteului
- prioritate la listare/cautare
- produse afisate pe prima pagina
- PRO transfer al serviciilor/produselor

Comanda acum Mai multe informatii